ENTRÉES// APETIZERS
Salade de betteraves, pommes vertes, fromage halloumi grillé// Beet salad, green apples, grilled haloumi cheese.
Escargots beurre à l ail et ciboulette, tuile de cheddar vieilli.// Snails with garlic butter and chives, aged cheddar tuile
Tartare de thon, salade croquante, mayonnaise wasabi
Foie gras de canard au torchon, confiture d'oignons, brioche maison
+8$ table d'hôte
Assiette de charcuteries maison, toast chorizo
Pot de champignons sauvages gratinés au cheddar vieilli.//Pot of wild mushrooms gratinated with aged cheddar
PLATS PRINCIPAUX// MAIN DISHES
Risotto à l'ail noir, asperges et légumes grillés.// Risotto with black garlic, asparagus and grilled vegetables
Magret de canard ,caramel salé, gratin dauphinois. //Salted caramel duck breast, dauphinois gratin.
Quenelle Lyonnaise de Doré de Lac ,bisque de homard, courge spaghetti, crèmede truffe//
Tartare de bison de l'Ouest canadien rémoulade de céleri rave, câpres frits chips de patate douce, croustillant de légumes // Western Canadian bison tartare, celery root remoulade, fried capers, sweet potato chips, crispy vegetables
Boudin noir maison, beurre de pommes, pommes de terre sarladaises, bacon
Duo de vitello de cerf en croûte de café et épices cajun, patte de calmar, crème de petits pois//Duo of venison vitello in a coffee crust and Cajun spices, squid leg, pea cream
Extra 14$ en table d'hôte
Ris de veau caramélisés au miel de Ragnarok, légumes racines façon sarladaise, gnocchi maison au pesto
Extra 5$ table d'hôte
Tartelette citron yuzu// Lemon tartlet
Assiette de fromages du Québec et noix.// Plate of Quebec cheeses and nuts.
Truffé au chocolat( sans gluten)
Crème brûlée
5 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0 |
Excellent experience of 5 course blind tasting menu. This resto is a cute hidden gem, def recommend it. Our waiter gave us a great service, friendly and went thoroughly the different options of menu. They provide a fixed price of 4 course for $49, 5 course $59, 5 course blind tasting menu $59 (literally 2 items per course dish so its like you're getting 8-10 course dish).
J'adore ce resto, cuisine delicieuse dans une ambiance typique bistro-francais!
Think your friends might be familiar with this business? Ask your friends on Facebook to see what they think.
A seven-course tasting menu in a good restaurant in Montreal, a real treat. This is true in almost all respects: le Bleu Raisin, besides allowing its customers to bring their own wine, boasts very reasonable prices.
View this Smart List